Završena rekonstrukcija i adaptacija prostorija bošnjačkih nacionalnih institucija

0
5

Office_4Sarajevo – Shodno viziji, misiji i zacrtanim ciljevima Bošnjačka nacionalna fondacija je završila rekonstrukciju, adaptaciju i finalno opremila prostore za potrebe bošnjačkih nacionalnih institucija.

Prostor se nalazi u ulici Štrosmajerova br. 1, površine 167 m2. Potpuno i adekvatno opremljen prostor u svim segmentima pružat će kvalitetne uvjete za rad.

Koristim priliku da se zahvalim svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovog projekta.

Predsjednik BNF-a

Hako Duljević

 Office_1

Office_2

Office_3

(Bošnjačka nacionalna fondacija)



Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime