VIDEO Vlašić postaje bosanski St.Moritz

0
3

BiH – Na zahtjev kompanije OZON d.d. Travnik, sarajevska firma MAKEA d.o.o uradila je video prezentaciju idejnih rješenja novih projekata na planini Vlašić.

Većina zainteresovanih posjetilaca, zaljubljenika u ovu planinu, ali i potencijalnih investitora u ovom videu po prvi put može vidjeti prezentaciju zacrtanih projekata kompanije OZON d.d.

U video prezentaciji kompanije MAKEA d.o.o uključena su njihova idejna rješenja budućeg hotela i restorana „Skakaonica“ sa vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski liftova Babanovac i Markovac, Etno selo Šantić sa kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem, te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera.

Imajući u vidu trenutnu realizaciju projekta izgradnje nogometnog stadiona na Babanovcu, te kupovinu novog vertikalnog transporta, ne treba ni sumnjati da će OZON d.d u najskorije vrijeme pristupiti realizaciji i ovih novih projekata, koji će, sa kvalitetnom cjelogodišnjom ponudom, planinu Vlašić vratiti na visoku poziciju turističke ljestvice ovog regiona.

Prezentaciju je realizovao MAKEA tim u sastavu: Damir Karakaš, Tarik Begović i Irma Nezirović.

(novitravnik.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime