Ured za društvenu brigu Rijaseta i Udruženje „Svitanje“ potpisali ugovor o saradnji

0
1

29 12 2015 03 ured drustvenabriga ugovor potpis 1

Rogatica – U Uredu za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini 29. decembra 2015. godine potpisan je Ugovor o nastavku suradnje i realizacije drugog dijela projekta pod nazivom „Školarci Rogatice“ kroz koji se pomažu učenici s ciljem većeg stepena socijalne inkluzije mladih u manjem bh. entitetu.

Potpis Ugovora između Nosioca projekta Ureda za društvenu brigu i realizatora projekta Udruženja „Svitanje“, upriličen je nakon uspješno provedenog prvog dijela ovog društveno korisnog projekta.

Ugovor su potpisali rukovodilac Ureda za društvenu brigu Hamed Efendić i predsjednik Udruženja „Svitanje“ Mahir Agić, kao i Donator dijela projekta direktor BOR banke Hamid Pršeš.

Ured za društvenu brigu Rijaseta obezbjedio je značajna sredstva, uz pomoć donatora, za realizaciju projekta, te na taj način nastavio i daljnu suradnju na realizaciji drugog dijela projekta. Drugi dio projekta je edukativno-zabavnih sadržaja, a odnosi se na organizovanje radionica za djecu uz angažovanje pedagoga, psihologa,socijalnih radnika, u zavisnosti od potrebe te sportskih aktivnosti.

Partneri i sufinansijeri ovog projekta su između ostalih i BOR banka, Fondacija „ Muharem Berbić, AKOS i firma SRE d.o.o Sarajevo, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

mr. Emina Bešlija

(rijaset.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime