UNSA: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2014/2015. godini

0
0

univerzitet_u_sarajevu_cover2Sarajevo – Univerzitet u Sarajevu objavio je Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Sarajevu u akademskoj 2014/2015. godini. Prijave na Konkurs za upis podnose se organizacionim jedinicama Univerziteta do 7. jula 2014. godine.

Ukoliko je za prijem studenata predviđeno polaganje prijemnog ispita, svaka organizaciona jedinica će utvrditi datum i raspored polaganja prijemnog ispita, kao i sadržaj i način polaganja prijemnog ispita, što će objaviti na svojim web stranicama i oglasnim pločama.

Prijemni ispiti će se završiti do 29. augusta 2014. godine.

Upis primljenih studenata obavit će se u periodu od 1. do 22. septembra 2014. godine, s tim da organizacione jedinice, koje popune upisnu kvotu, upis mogu vršiti i prije predviđenog termina, a po okončanju žalbenog roka.

Visina participacije cijena usluga i školarina Univerziteta u Sarajevu, te fakulteta i akademija u njegovom sastavu biće utvrđena Odlukom Vlade Kantona Sarajevo o davanju saglasnosti na visinu participacije cijena usluga, upisnina i drugih troškova studija Univerziteta u Sarajevu, te fakulteta i akademija u njegovom sastavu.

Konkurs za upis kao i Plan upisa studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na svim fakultetima Univerziteta u Sarajevu u akademskoj 2014/2015. godini možete preuzeti u dokumentu u prilogu.

(studomat.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime