Travnik: Konkurs za dodjelu stipendija

0
3

Travnik – Načelnik Općine Travnik, r a s p i s u j e KONKURS za dodjelu stipendija redovnim studentima sa područja općine Travnik u akademskoj 2015./2016.godini, kao i za dodjelu stipendija redovnim studentima deficitarnih zanimanja sa područja općine Travnik u akademskoj 2015./2016.godini.

Redovnim studentima sa područja općine Travnik u akademskoj 2015./2016.g. dodijeliti će se ukupno 90 stipendija, dok će redovnim studentima deficitarnih zanimanja biti dodjeljeno ukupno 30 stipendija.

Visina stipendije po studentu iznosi 100.- KM, mjesečno.

Prijave na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom predaju se na Protokol Općine Travnik ili putem pošte na adresu;”Općina Travnik, Služba za razvoj, privredu i vanprivredu, Ul. Konatur bb, 72270 Travnik”. Prijavni obrazac se može preuzeti na na protokolu Općine ili na  web stranici Općine Travnik www.opcinatravnik.com.ba , gdje možete pogledati i ostale uslove i kriterije  za dodjelu stipendija.

Prijave se podnose u zatvorenoj koverti sa naznakom „Prijava na konkurs za stipendije“, „Ne otvaraj“, a Konkurs ostaje otvoren do 09.11.2015.godine, do 15,30 h.

(tnt.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime