Travnik i Makarska uspostavljaju međugradsko partnerstvo

0
1

Travnik – Nakon izraženih obostranih namjera za uspostavljenje međugradskog partnerstva i usuglašavanja interesa sa Gradom Makarska, Republika Hrvatska i Općinom Pendik, Republika Turska na posljednjoj sjednici Općinsko vijeće Travnik utvrdilo je Prijedloge Odluka o uspostavi suradnje s ova dva grada.

Na 39. redovitoj sjednici Općinskoga vijeća Travnik vijećnici su u utorak, prema utvrđenom dnevnom redu usvojili Izvješće o izvršenju Proračuna Općine Travnik za razdoblje 01.01. do 31.12. 2015. godine što su potvrdili i donošenjem Odluke o usvajanju Izvješća o izvršenju Proračuna Općine Travnik za navedeno razdoblje.

Prihodi u 2015. godini u ovoj općini iznose 14.175,094,48 KM što je manje za 9,92% u odnosu na Rebalans proračuna . Rashodi i izdaci su ostvareni u iznosu od 13.537.320,91 KM što je manje za 13,98% u odnosu na Rebalans proračuna, priopćeno je iz Općine Travnik. Nakon izraženih obostranih namjera za uspostavljenje međugradskog partnerstva i usuglašavanja interesa sa Gradom Makarska, Republika Hrvatska i Općinom Pendik, Republika Turska na ovoj sjednici Općinsko vijeće je utvrdilo Prijedloge Odluka o uspostavi suradnje sa ova dva grada.

(drukciji.ba)



Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime