5. Mart 2019

Danas su svečano puštene u rad obnovljene prostorije u mjesnoj zajednici Donja Međiđa. Obnova prostorija mjesne zajednice realizovala se sklopu projekta „ Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ koje finansira vlada Švicarske i Švedske a implementira UNDP u MZ Donja Međiđa uloženo je oko 45.000 KM uz finansijsku podršku i Općine Gradačac.

Gore spomenuta obnova ogleda se u rekonstrukciji ambulante, dječije igraonice i vanjsko i unutrašnje uređenje prostora Mjesne zajednice. Također je urađeno i dječije igralište na otvorenom koje se nalazi u dvorištu OŠ „Edhem Mulabdić“.

Danas su dodijeljene zahvalnice za predstavnike UNDP-a, Općine Gradačac i drugih donatora koji su učestvovali u obnavljanju i najavljen je još jedan projekat koji je veoma važan za mještane u ovoj mjesnoj a tiče se nabavke i ugradnje lifta za starije i invalidne osobe koje koriste usluge ambulante u Donjoj Međiđi.

FOTO: Radio Gradačac

Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR