Šuhret Fazlić: Podanički odnos prema Sarajevu je jedan od uzroka zašto Bihać nazaduje

0
4

 

Bihać – Razgovor koji smo obavili sa kandidatom Građanskog saveza za gradonačelnika Bihaća, radi svoje dužine trajanja emitiramo u nekoliko dijelova. ABC portal donosi treći dio intervjua sa kandidatom Građanskog saveza za gradonačelnika grada Bihaća Šuhretom Fazlićem.

U trećem dijelu intervjua Šuhret Fazlić govori o odnosu Sarajeva kao glavnog grada prema gradu Bihaću i Krajini, o ratnoj retorici za kojom se redovno poseže u predizborno vrijeme, te o eventualnim pregovorima i dogovrima sa drugim strankama.

– Podanički odnos prema Sarajevu je jedan od uzroka zašto Bihać nazaduje. Bihać u odnosu na Sarajevo nema mjesto koje zaslužuje. Smatram da nam je neophodan jasniji odnos spram Sarajeva, da moramo definisati naše mjesto i ulogu u okviru FBiH i BiH. Nama su u odnosu prema glavnom gradu i ostatku BiH najviše štete nanijeli poltroni koji su gledali kako da izbore svoju poziciju unutar partije kojoj pripadaju a ne da se jasno bezuslovno i bezrezervno izbore za interese građana ovog grada, rekao je Fazlić između ostalog. Pogledajte!

INTERVJU – I dio | Šuhret Fazlić: Ja sam kandidat svih građana, kandidat koji će pobijediti! 

INTERVJU – II dio | Šuhret Fazlić: Usprotivio sam se tajkunskim porodicama i stao na stranu radnika

(abc.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime