20. Maj 2016

Rogatica: Knjižni fond biblioteke obnovljen za 53 nova naslova

Rogatica – Nedavno je knjižni fond biblioteke obnovljen za 53 nova naslova, odnoosno za 117 knjiga, pošto je svaki naslov u dva, ili više primjeraka.To je donacija Fabrike duvana iz Sarajeva, i vrijednost knjiga je preko 2.000 km.

Jasmina Remović, šef marketinga Fabrike duvana u Sarajevu, koja je knjige i dopremila u biblioteku, izrazila je zadovoljstvo onim što je vidjela u biblioteci, jer, kako reče,“Ovdje se vidi da se radi, sve je za pohvalu. Neka i ovaj naš poklon bude doprinos vašem uspješnom radu. Bila sam u dosta bibloteka, kod vas vidim, zaista, drugačiju, pozitivnu radnu atmosferu.“

alt

Zadovoljni su i zaposleni, i čitaoci, jer na policama biblioteke, od početka 2016.godine, do danas , se nalazi 703 novih naslova.Od doniranih knjiga Fabrike duvana Sarajevo, polovina su dječije knjige , a ostatak je beletristika za odrasle.

(visegradlive.com)

Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR