Predstavnice Instituta za bošnjačku tradiciju na seminaru Fondacije Konrad Adenauer

0
3

09 09 2015 01 iitb akt 1

Sarajevo – Direktorica Instituta, dr. Dževada Šuško, i saradnica na Institutu, mr. Sumeja Ljevaković-Subašić, boravile su na seminaru “Odgovornost političkih partija i civilnog društva u demokratskom društvu: Suradnja i sinergije između Fondacije Konrad Adenauer i kooperacionih partnera“.

Seminar je organiziran 31.08. i 01.09.2015. godine u Hotelu Blanca na Vlašiću, a na seminaru su učešće uzele mnoge institucije koje su dosada uspješno surađivale s Konrad Adenauer Fondacijom. Prilikom seminara institucije su imale priliku da prezentiraju dosadašnju saradnju te da predstave planove za buduću saradnju  sa KAS-om.

Direktorica Instituta, dr. Dževada Šuško, imala je čast da prva predstavi rezultate dosadašnje saradnje Instituta  sa KAS-om. Saradnju Instituta su uposlenici KAS-a ocijenili jednom od najboljih kooperacionih saradnji u ovoj godini. Naime, KAS je sa Institutom imao uspješnu suradnju na dva projekta u 2015. godini i to na međunarodnim konferencijiama „Dijasporalni i migrantski identiteti“ te „Genocid u Srebrenici: Ka trajnom sjećanju.“

(rijaset.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime