Potpisan ugovor o rekonstrukciji sale vrijedan 9.850 KM

0
0

Ključ – Ugovor o rekonstrukciji sale odnosno prostora za društveni centar u mjesnoj zajednici Sanica u Ključu potpisan je između načelnika općine Ključ Nedžada Zukanovića, te predstavnika UNDP-a i izabranog izvođača radova d.o.o. “Stan inženjering” kojeg zastupa direktor Ibrahim Kadić.

Ovaj prostor se nalazi u sklopu zgrade gdje su smještene porodice invalida i demobilisanih boraca, odnosno do malog igrališta NK “Omladinac”. Društveni centar će biti rekonstruisan kroz projekt “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” i isti je finansiran od Vlada Švicarske i Švedske, a kojeg provodi UNDP.

Predviđena rekonstrukcija uključuje zamjenu stolarije, rekonstrukciju sanitarnog čvora, postavljanje rampe za invalide, zamjenu itisona i uređenje zidova. Vrijednost projekta iznosi oko 9.850,00 KM, a rok za izvođenje radova je 30 dana od dana potpisivanja Ugovora.

Imajući u vidu odličnu suradnju Općine Ključ kako sa UNDP-om,općinski načelnik je istakao svoje zadovoljstvo planiranim aktivnostima i samim tokom projekta u koji je uključeno šest mjesnih zajednica s područja općine Ključ.

“Ovakva suradnja i spremnost općine Ključ da implementira projekte od značaja za građanstvo, te o prepoznatljivosti općine Ključ kao sigurnog i odgovornog partnera je podstrek za boljim i efektivnijim radom administracije u budućnosti, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete života naših građana”, ističe načelnik Zukanović.

(akta.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime