Potpisan Sporazum o suradnji Općine Prozor-Rama i Nansen dijalog centra Mostar

0
4

Prozor, Mostar – Danas su u općini Prozor- Rama načelnik Jozo Ivančević i direktor Nansen dijalog centra Mostar Elvir Đuliman potpisali Sporazum o suradnji.

Danas su u općini Prozor- Rama načelnik Jozo Ivančević i direktor Nansen dijalog centra Mostar Elvir Đuliman potpisali Sporazum o suradnji.

Ovim sporazumom općina Prozor-Rama i Nansen dijalog centar Mostar žele ojačati partnerske odnose u području obrazovanja, prepoznavajući važnost kvalitetnog i nediskriminirajućeg obrazovnog sustava koji se temelji na poštivanju ljudskih prava, a koji je jedan od temelja društva koje nudi jednake mogućnosti za sve građane, bez obzira na nacionalne, vjerske, političke, spolne, socijalne pripadnosti.

Sporazumom se Općina Prozor- Rama obvezuje da će aktivno surađivati na realizaciji projekta “Nansen model za integrirano obrazovanje” koji će se realizirati 2015. – 2016. godine, s ciljem doprinosa poboljšavanju uvjeta i kvalitete obrazovanja u OŠ Marko Marulić i OŠ Alija Isaković.

U sklopu navedenog projekta, potpisnici će zajednički renovirati i opremiti učionicu u kojoj će se, između ostalog, realizirati projektne aktivnosti. Općina Prozor-Rama sudjelovati će sa 5000 KM u ovom projektu.

Dnevnik.baBosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime