9. Juli 2019

Brnabić potvrdila da neće ići u Potočare

Ti i ne trebaš da dolazš u Potočare, jer tu dolaze žrtve genocida i pravednici, a ne krvnici, koji su počinili genocid, kao ni oni koji negiraju genocid. Njihovo mjesto je na stubu povijesnog srama.

Upamti: Zabranjuje se dolazak u Potočare, ne samo na dan dženaze 11. jula, već zauvjek svima koji negiraju genocid i ne poštuju bol i patnju žrtava gencida.

Oni ne pripadaju civiliziranom svijetu, već ubicama i negatorima genocida, čime pokazuju da su spremni opet počiniti genocid.

Bošnjaci/Bosanci moraju biti svjesni toga i prema tome se adekvatno odnositi. Jer, sve dok srpska politika ne prizna genocid, dok se ne pokaje za taj grijeh, dok ne zatraži oprost od žrtava genocida i dok se ne zavjetuje pred Bogom i svijetom da to neće nikad nigdje i nikome više ponoviti – sve dok to ne učini, nema ni oprosta ni pomiranja, već njihova vječna sramota i poniženje na Ovome i kazna Božja na Drugome svijetu. Amin!

https://vijesti.ba/clanak/453512/brnabic-potvrdila-da-nece-ici-u-potocare?fbclid=IwAR36vBuIUiEQSJqBOU86cPyvcCZuTWbZP-SvRCEbuQu29YIz6Zxava68Fg4

Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR