Pogledajte tuču Dodikovih i Šešeljevih odbornika (Video)

27
19Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

27 KOMENTARI

 1. Olja, taj tvoj stihoklepac zaboravio je da napise da ste vi sami kumovskom sjekirom odsjekli Karadjordju glavu i poslali je Turcima da dokazete da ste mirna i pokorna sultanova raja.

  0

  0
  • Eto i sam kažeš da su Srbi bili mirni i pokorni. Pa zašto su onda ustaše činile genocid nad Srbima? Kom pleksi su to, i dan danas su jasni ko dan. Uostalom šta ja pričam bečkim konjušarima. Dok smo mi imali državu vi ste bili austrougarima zadnja rupa na svirali.

   0

   0
 2. Sto, ja treba da zalim sto su moja braca protjerala tu bagru iz ĆAO Krajine?! Jesi li ti pri cistoj svijesti? Uostalom, dobili su sto su zasluzili. Nudjana su im sva manjinska prava, a oni su htjeli drzavu na hrvatskom nacionalnom, drzavnom i povijesnom teritoriju. Uz to, to i nisu bili Srbi, nego srbizirani Vlasi, isto kao i ovi u BiH. Naziv “ustasa” mene ne vrijedja, dapace, ja se ponosim ustaskim imenom.

  0

  0
  • Hvala tisućljetni. Evo i tebi malo poezije.

   SINU TISUĆLJETNE KULTURE

   Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
   Na poljima rodnim, braneći ih časno
   Kitio si cvećem svakog osvajača,
   Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.

   Slobodu si večno, zakržljala raso,
   Ček’o da donesu tuđi bajoneti,
   Po gorama svojim tuđa stada pas’o,
   Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.

   Pokaži mi redom Viteze tvog roda,
   Što balčakom s ruku slomiše ti lance,
   Gde je Karađorđe tvojega naroda,
   Pokaži mi tvoje termopilske klance.

   S tuđinskom si kamom puzio po blatu,
   S krvološtvom zvera, pogane hijene,
   Da bi mučki udar s ledja dao Bratu,
   I ubio porod u utrobi žene.

   Još bezbrojna groblja zatravio nisi,
   A krvavu kamu u nedrima skrivaš,
   Sa vešala starih novi konop visi,
   U sumraku uma novog gazdu snivaš.

   Branio si zemlju od nejači naše,
   Iz kolevke pio krv nevine dece,
   Pod znamenje srama uz ime ustaše,
   Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.

   U bezumlju gledaš ko će nove kame,
   Oštrije i ljuće opet da ti skuje,
   Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame,
   Ko najbolje ume da ti komanduje.

   0

   0
    • Nikola Zrinski Sigetski, veliki vojskovođa i heroj bi se, da je živ, stideo svog hrvatskog puka. Stideo bi se ustaštva kao ideologije i svega što su ti monstrumi činili u svom tzv. domoljublju.

     0

     0
     • Duh Nikole Subica Zrinskog bio je u braniteljima Odzaka 1945. godine, u braniteljima Vukovara 1991. godine. Turci su skupo platili Siget, partizani Odzak, a Srbi Vukovar.

      0

      0
      • Sad si se pokazao da ne poznaješ dovoljno određene činjenice, što se tiče jednog od malobrojnih Hrvata koji zaslužuje poštovanje.
       “Nikola Šubić Zrinski ne postoji kao povijesna osoba. Postoji samo Nikola Zrinski, eventualno s pridjevom Sigetski. Naime, nakon što je Jurju Zrinskom (sinu Mladena II. Šubića) oduzeto dotadašnje obiteljsko središte Ostrovica, Šubići se sele u Zrin (1347.) i pritom odbacuju staro prezime i uzimaju novo, prema novom sjedištu – Zrinski. Od tog vremena, tj. sredine 14. stoljeća, potomci Jurja Zrinskog se nikad ne nazivaju Šubićima.”
       Kužiš, ti nedostojni nika Don Ivan Musić, obzirom da i o njemu nisi poznavao određene činjenice, dok ih ja ovde nisam iznela?

       0

       0
      • Mene cudi da vi niste, prema svojoj navadi, proglasili Nikolu Zrinskog za Srbina, kao sto ste uradili sa mnogim hrvatskim velikanima: Ivanom Gundulicem, Marinom Drzicem, Rudjerom Boskovicem, Ivom Andricem…

       0

       0
 3. Cvija Vukasovic je bila podrijetlom iz ugledne stolacke hrvatske obitelji, ciji su se preci doselili iz okolice Neuma. Nije bila Srpkinja, to je jos jedna srpska laz.

  0

  0
 4. Don Ivan Music je u Gabeli 1875. godine prvi digao ustanak za oslobodjenje krscanske raje u BiH od turskog ugnjetavanja, a vi ste u vasoj laznoj povijesti to nazvali “Nevesinjska puska”, jer vam je bilo tesko priznati da su Hrvati u BiH bili prvi borci protiv Turaka. Harambasa Mihovil Tomic, Ivan Roso, fra Luka Ibrisimović, Marko Mesic i toliki drugi Hrvati borili su se protiv Turaka u vrijeme kada ste vi bili pokorna i poslusna turska raja.

  0

  0
  • Nakon završetka ratnih operacija Musić je otišao u Crnu Goru sa Cvijetom Vukasović-Kuduz iz Stoca. Iz Podgorice se ubrzo seli u Beograd, gdje je radio kao tumač i policijski komesar, te kao radnik u pošti. Tu je obolio i umro 1888. godine, mlad u dobi od četrdeset godina. Priređen mu je veličanstven pogreb na beogradskom groblju, koji je predvodio srpski mitropolit, s nekoliko vladika i više desetaka svećenika. U Beogradu je sve do 1972. živjela njegova kćerka Delfa, nakon koje se ugasila loza vojvode don Ivana Musića.

   0

   0
 5. Nista cudno za cetnicku bagru. Njihov je obicaj i da potezu pistolj u skupstini, kao 1928. godine kada je zlocinac Punisa Racic u beogradskoj skupstini pucao na hrvatske zastupnike i ubio Stjepana Radica. Za Srbe nije skupstina, nego suma.

  0

  0
   • Izvini, ali i na hrvatskom se kaze skupstina. Ne znam koji si ti to rjecnik citao pa nasao skupcinu. Moji preci su svoje hrvatstvo dokazali u tri rata. Nego, ti si mi sumnjiv. Sve nekako navodis vodu na srpski mlin, bosanske muslimane vrijedjas non-stop (ni ja ih pretjerano ne volim, ali su mi blizi od Srba) dok protiv Srba nikada ni jednu rijec nisi napisao. A Srbi su bili i ostali najveci neprijatelji Hrvata u posljednjih 120 godina, tu nema dvojbe.

    0

    0
    • Da, Srbi su vam najveći neprijatelji, a ne možete bez njih. Kao što nije mogao ni pravi Don Ivan Musić, koji je napustio svehrvatske krajeve, oženio se Srpkinjom, živeo i umro u Beogradu. Kroati, Kroati, još uvek ste neiživljeni kao nacija i iskompleksirani. Pokazali ste to u proteklih 120 godina, upravo kao i dan danas.

     0

     0
    • Opcina i skupcina a ne opstina i skupstina.Za cetnike i balijandere me boli briga.Mi Hrvati u tzv. BIH smo majorizirani od muslimana i ti to vjerojatno shvacas.

     0

     0
      • I tebe vidim boli briga za Republiku Srpsku Krajinu gde su Srbi bili većina, a ustašofilni Hrvati ih proterali.

       0

       0
      • Sto, ja treba da zalim sto su moja braca protjerala tu bagru iz ĆAO Krajine?! Jesi li ti pri cistoj svijesti? Uostalom, dobili su sto su zasluzili. Nudjana su im sva manjinska prava, a oni su htjeli drzavu na hrvatskom nacionalnom, drzavnom i povijesnom teritoriju. Uz to, to i nisu bili Srbi, nego srbizirani Vlasi, isto kao i ovi u BiH. Naziv “ustasa” mene ne vrijedja, dapace, ja se ponosim ustaskim imenom.

       0

       0
      • Bila je to razmjena Posavine za druge teritorije.Sto je sa majorizacijom Hrvata u federaciji? Sutis?

       0

       0
      • Srpski odvjetnice, koji smo mi to srpski teritorij dobili te 1992. godine kao “zamjenu” za bosansku Posavinu? Navedi jedan jedini grad koji su nam Srbi “poklonili” 1992. godine u zamjenu za Odzak, Bos.Brod, Derventu, Modricu, Bos.Samac i Brcko.

       0

       0
    • Vlahurde, da vas sepavi Vuk nije pola svoga rjecnika prepisao iz hrvatskih rjecnika 17, 18. i 19. stoljeca, vi bi i danas pricali turskim jezikom. U stvari, i danas vam je jezik 50 % turski. Nego za kraj nesto sto vi najbolje razumijete – pusite kurac, a bogami ste ga i popusili i od Hrvata, i od Slovenaca, i od Albanaca, i od Amera.

     0

     0
     • Znači to je ta tisućlećna hrvatska kultura. Hvala, Don Musiću, ali pušenje je ipak štetno po zdravlje. Zato me čudi da to još niste spoznali, obzirom da pušite od kad postojite. Pa i sada kao nezavisni.

      0

      0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime