Počele pripreme za predstavljanje privrede BiH u Kuvajtu

0
3

BiH – Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je pripremni sastanak za predstavnike bh. delegacije koja će učestvovati na Poslovnom forumu i Izložbi bh. proizvoda “Made in Bosnia & Herzegovina” u Kuvajtu od 16. do 18. novembra 2015. godine.

Događaj organizira Vanjskotrgovinska komora BiH sa partnerom iz Kuvajta (Key Buildings Co.), a uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva vanjskih poslova BiH / Ambasade BiH u Kuvajtu.

U privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, koju predvodi predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Bruno Bojić, bit će savjetnik ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Savo Krunić, predstavnik Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona, predstavnici kompanija DELIBAŠIĆ POLIURETANI d.o.o., PD KRIVAJA MÖBEL d.o.o., VITA-LIFE d.o.o., REUMAL FOJNICA, TT KABELI d.o.o. i KLAS d.d, te predstavnici Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je razgovarano o planiranim posjetama i sastancima, idejnom rješenju izgleda štandova na Izložbi bh. proizvoda ‘Made in Bosnia & Herzegovina’, te drugim temama značajnim za uspješno predstavljanje bh. privrede na tržištu Kuvajta.

(akta.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime