Poboljšati odnos viših razina vlasti prema općinama

0
4

Poboljšati odnos viših razina vlasti prema općinama

Kiseljak – Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara službeno je posjetio općinu Kiseljak i tom prigodom razgovarao s načelnikom Mladenom Mišurićem Ramljakom i suradnicima: tajnikom Dragomirom Lučićem i pomoćnicima načelnika: Marinkom Komšićem, Irenom Petrović,Abdulahom Japaurom i Nijazom Bunjom.

Sastanku je nazočio i predsjedatelj Sabora KSB Josip Kvasina.

Na sastanku je razgovarano o suradnji između Općine Kiseljak i Federacije BiH, s ciljem unapređenja suradnje sa višim razinama vlasti, a posebno sa Federacijom BiH.
Načelnik Općine Kiseljak Mladen Mišurić Ramljak upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru sa stanjem u Općini, te istaknuo probleme s kojima se Općina susreće u svom djelokrugu rada, zbog neusklađenosti zakona međusobno i zbog , mnogo puta,njihove loše primjene. Dogovoreno je kako zajednički djelovati na popravljanju zakonske regulative prema zakonodavnim tijelima svih razina, kao i na odgovornosti svih institucija za funkcioniranje svih razina vlasti.

„Unatoč određenim problemima“, istaknuo je načelnik, „Općina je financijski stabilna, te je, kroz ulaganja u gospodarske i poljoprivredne projekte, omogućila otvaranje više radnih mjesta.“
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, izrazio je zadovoljstvo radom Općine Kiseljak, uspješne lokalne samouprave, koja je ostvarila značajne rezultate u načinu upravljanja i u razvitku gospodarstva. Čestitao je načelniku i suradnicima na uspješnosti i organizaciji u pružanju usluga građanima.

Potrebno je poboljšati odnos viših razina vlasti prema općinama i poboljšati suradnju između svih razina vlasti koja će pridonijeti kvalitetnijem razvoju i napretku jedinica lokalne samouprave, zaključeno je na sastanku.

Marinko Čavara

Marinko Čavara

(vecernji.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime