OO DNZ BiH Velika Kladuša: Admil Mulalić kandidat za načelnika

0
7

Velika Kladuša – Povodom održane sjednice Predsjedništva Općinskog ogranka DNZ BiH Velika Kladuša i usvajanja kandidatskih lista za predstojeće Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, OO DNZ BiH Velika Kladuša, izdaje slijedeće:

Predsjedništvo Općinskog ogranaka DNZ BiH Velika Kladuša, u petak 01.07.2016. godine održalo je sjednicu koja je bila posvećena ovjeri kandidatske liste za Općinsko vijeće i kandidata za načelnika Općine Velika Kladuša, s kojima DNZ BiH izlazi na ovogodišnje Lokalne izbore koji će se održati 02. oktobra 2016. godine.

Predsjedništvo Općinskog ogranaka DNZ BiH Velika Kladuša je nakon provedene izborne procedure u 18 podružnica OO DNZ BiH Velika Kladuša, jednoglasno potvrdilo kandidata DNZ BiH za načelnika Općine Velika Kladuša, Admila Mulalića, zatim nosioca liste DNZ BiH za Općinsko vijeće u Velikoj Kladuši, Bracu Kordića, kao i sačinjenu punu listu kandidata za Općinsko vijeće. Listu kandidata DNZ BiH čini tim mladih, iskusnih, kvalitetnih, stručnih i obrazovnih ljudi koji su se spremni boriti za bolji položaj svih građanki i građana Velike Kladuše.

Također, Predsjedništvo OO DNZ BiH Velika Kladuša je razmatralo i usvojilo ciljeve koji su vezani za kreiranje nove politike, drugačije od drugih, funkcionalne, primjenljive u praksi, u običnom životu svih ljudi. Plan i program razvoja Općine Velika Kladuša je PRIORITET jer mi ne želimo da promovišemo politiku praznih fraza i obećanja, već politiku rješavanja životnih problema naše lokalne zajednice.

Velika Kladuša i njeni građani zaslužuju bolje i ljepše stanje nego što ga danas imaju, zaslužuju vlast koja će ozbiljnije i odgovornije obavljati poslove i udovoljavati interesima građana i zajednice.

(krajina.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime