Održana izvanredna sjednica Vlade Brčko Distrikta

0
9

2014-12-19-Nastavak_74_RSV-Tomislav_Stjepanovic-700x467Brčko – Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o odobravanju Programa utroška sredstava Javnoj zdravstvenoj ustanovi za normalno funkcioniranje u visini od milijun i sto pedeset tisuća konvertibilnih maraka usvojena je na izvanrednoj sjednici Vlade Brčko Distrikta BiH koja je održana danas. 

Na prijedlog Odjela za zdravstvo i ostale usluge usvojena je i druga Odluka koja se odnosi na dopunu Programa Fonda zdravstvenoga osiguranja nakon što su se usvajanjem rebalansa stekli uvjeti da se uplate doprinosi za osobe starije od 65 godina koje nisu osigurane po drugom osnovu.

Na 64. izvanrednom zasjedanju Vlada Distrikta donijela je Odluku o usvajanju izmjena i dopuna Programa utroška sredstava tekućih dotacija u 2014. godini u Odjelu za gospodarski razvitak, šport i kulturu te Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava za štetu nastalu na imovini gospodarskih subjekata koja je prouzrokovana elementarnim nepogodama – poplavama u 2014. godini na području Brčko Distrikta BiH.

Za provođenje Odluke o programu za nadoknade štete uslijed elementarnih nepogoda iz svibnja 2014. godine rebalansom Proračuna izdvojeno 300.000 KM za 103 gospodarska subjekta koja ostvaruju ovo pravo, priopćeno je, između ostaloga, iz Vlade Brčko distrikta.

(okano.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime