Odgovor Swisslionu: Certificirajte svoje proizvode u agenciji za halal kvalitete

0
22

download (1)BiH, Srbija – Nakon što je portal Akos.bA u saradnji sa SAHAF-om obavjestio našu javnost o sadržaju email korespodencije između aktivistkinje SAHAF-a i odgovornog lica iz Swisslion poslovnog sistema iz Srbije uslijedio je pokušaj demanata. 

U toku su pripreme za osnivanje Balkanske asocijacije muslimana potrošača u Sarajevu čiji odgovor Swisslionu prenosimo u cjelosti:

 

Poštovana Upravo poslovnog sistema Swisslion,

Drago nam je sto ste brzo reagirali i pokušali demantirati email korespodenciju vašeg odgovornog lica sa našom aktivistkinjom.

Nažalost šteta je već učinjena, ali nadamo se da ćete smognuti snage i mudrosti da Vaše cijenjene proizvode certificirate kod Agencije za certificiranje halal kvalitete www.halal.ba i tako otklonite sve sumnje u regularnost vaših proizvoda kada je u pitanju halal kvaliteta.

Mi nismo tu da se konfrotiramo sa vama, već da zajednički gradimo kvalitetnije društvo. Vaša odgovornost je da razumijete posebne potrebe koje populacija muslimana na Balkanu ima. Naša obaveza je da kontinuirano vršimo upite i provjere u vezi proizvoda koje konzumiramo.

U želji da uskoro vidimo vaše halal certificirane proizvode na policama širom Balkana,

Srdačno vas pozdravljamo,

(akos.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime