Ministri danas o Prijedlogu zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju

0
8

vlada-rsBanja Luka – Vlada manjeg  bh. Eniteta  razmatraće danas Prijedlog zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju, te nacrte zakona o elektronskom potpisu i o elektronskom dokumentu Republike Srpske.

Vlada će razmatrati informaciju o Ugovoru o osnivanju Centra za istraživanje i inovacije zapadnog Balkana, te informaciju o aktivnostima u procesu reforme javne uprave za prvih pola godine, saopšteno je iz Biroa Vlade manji bh. Enitet za odnose sa javnošću.

Na sjednici će biti razmatrana informacija o postupku izrade i usvajanja Okvirne strategije za provođenje Konvencije Savjeta Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici u BiH 2015-2018. godine sa prijedlogom zaključka.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju regionalnog puta „Manastir Moštanica – Mrakovica“ na području opštine Kozarska Dubica, Gradiška i grada Prijedora, te prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju rasklopne transformatorske stanice „Sastavci“ i priključnog dalekovoda snage 35 kilovolta na TC 400/110/35 KV „Gacko“.

Na predloženom dnevnom redu je prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju pristupnog puta potrebnog za izgradnju male hidroelektrane /MHE/ „Sutjeska S-3″ na rijeci Sutjesci, opština Gacko, kao i prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju pristupnog puta potrebnog za izgradnju MHE „Jabušnica S-J-2″ na rijeci Jabušnici, opština Gacko.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju priključnog 35 kilovoltnog dalekovoda za priključenje MHE „Jabušnica S-J-2″ na rijeci Jabušnici u opštini Gacko na rasklopnu transformatorsku stanicu „Sastavci“, te prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju priključnog 35 kilovoltnog dalekovoda za priključenje MHE „Sutjeska S-3″ na rijeci Sutjesci u Gackom.

Početak sjednice Vlade je zakazan za 15.00 časova. Nakon sjednice biće izdato saopštenje za javnost.

(capital.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime