IU Goražde sa kladanjskim i živiničkim srednjoškolcima

0
26

Goražde – Internacionalni Univerzitet Goražde je jedina visokoobrazovna ustanova u istočnom dijelu države Bosne i Hercegovine, koja je oduvjek odolijevala raznim izazovima.

Ima za cilj sprovođenje kvalitetnog i efikasnog obrazovanja koje se temelji na ishodima učenja i fleksibilnim akademskim profilima kroz sva tri nivoa studija, usmereno fleksibilnim putevima učenja i cijeloživotnim obrazovanjem, u skladu sa potrebama zajednice, privrede i razvitka društva, bila je među živiničkim i žladanjskim srednjoškolcima, koji su pri završetku srednjoškolskog obrazovanja i odluci koja će im odrediti budućnost.

Budućim potencijalnim brucošima iz ovih srednjih škola na izuzetno korektan način iznešeni su razlozi zbog čega bi trebalo studirati na Internacionalnom Univerzitetu u Goražde. Jedni od razloga što se na univerzitetu zalažu za stalno unapređenje kvaliteta nastavnog procesa i usavršavanje naučnoistraživačkog rada na temelju vizije, misije i ključnih vrijednosti.Pružanje najkvalitetnijeg obrazovanja za studente i omogućavanje ličnog razvoja studenata kako bi postali odgovorni u obavljanju poslova iz različitih oblasti društvenog i privrednog života.

Prisutne potencijalne brucoše su upoznali na načinom studiranja, finansiranja , kadrovima i svakako sa fakultetima, na koje bi se može upisati. U programima sticanje znanja i razvijanje naučne misli, na fakultetima:
Zdravstvanih nauka, društvenih nauka, tehničkih nauka i edukacijskih nauka, studentima se nude programska opredjeljenja koja su usmjerena na dodiplomske, postdiplomske studije i doktorske studije.

Na prvom, drugom i trećem ciklusu svim studentima bit će omogućeno da sa puno entizijazma ostvare svoje zamišljene ciljeve, a što upravo predstavlja i cilj i misija Internacionalnog univerziteta u Goraždu.

Zainteresovanost budućih brucoša nije izostala i kroz jednu interaktivnu komunikaciju dobili su informacije iz prve ruke od osoblja koji su na izuzetno stručan, ljubazan način ponudili znanje, sigurnost,druženje u akademskoj zajednici, ali i budućnost. Istaknuto je da sve dodatne informacije mogu potražiti na : www.univerzitetgorazde.com/S.N./Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime