Investicijska konferencija BEAR – Teslić, Tešanj i Žepče 29. maja u Sarajevu

0
10

BEAR-konferencija_pozivnica_bhs.1400601721.45Teslic, Tesanj, Zepce – Investicijska konferencija BEAR – Teslić, Tešanj i Žepče najavljena je za 29.5.2014. u Hotelu Evropa, Sarajevo.

Konferencija će predstaviti mogućnosti i potencijale za ulaganje u opštine Teslić, Tešanj i Žepče, u okviru njihove razvojne inicijative BEAR. Na događaju će se okupiti privrednici i investitori u BiH, …
Investicijska konferencija BEAR – Teslić, Tešanj i Žepče najavljena je za 29.5.2014. u Hotelu Evropa, Sarajevo.
Konferencija će predstaviti mogućnosti i potencijale za ulaganje u opštine Teslić, Tešanj i Žepče, u okviru njihove razvojne inicijative BEAR. Na događaju će se okupiti privrednici i investitori u BiH, predstavnici ambasada i međunarodnih organizacija, kao i stranih privrednih komora u BiH, novinari, urednici i eksperti za poduzetništvo i ekonomiju, predstavnici dijaspore, poslovnih udruženja i javnih institucija u BiH.
BEAR predstavlja područje poslovne izvrsnosti (Business Excellence Area) Teslića, Tešnja i Žepča – tri lokalne zajednice s izuzetno dinamičnim privatnim sektorom.
FDI magazine (Financial Times Group) izabrao je BEAR područje kao jednu od 10 najboljih destinacija za ulaganje u Evropi, po kriteriju iplativosti za investitore (2014/15).
Organizatori napominju da je učestvovanje na konferenciji neophodno potvrditi do 20. maja 2014. godine putem emaila [email protected] ili telefona +387 33 295 911. Učešće na konferenciji je besplatno. Prijave će se uvažavati prema redoslijedu pristizanja. Simultani prevod je osiguran.
Organizatori su općine Tešanj, Teslić i Žepče u saradnji s Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) ProLocal programom u BiH i Predstavništvom njemačke privrede
(regija.ba)


Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime