Internacionalni univerzitet Travnik dobitnik jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja za kvalitet i izvrsnost

0
1

Italija IUT Diamond award 2016 1

Nadgradnja prihvaćenih akreditacijskih pretpostavki kontinuiteta usavršavanja strateške, metodološke uobličenosti kako akademskog tako i  rada menadžmenta, ali i cjelokupnog osoblja Internacionalnog univerziteta Travnik iz Travnika dovela je do prestižne nominacije početkom  2016.g., ali i dodjele reprezentativne nagrade od strane Otherways, vodeće svjetske asocijacije za prepoznatljivost kvaliteta na međunarodnom  nivou sa sjedištem u Francuskoj, krajem jula 2016.g. u Italiji.

 

Internacionalni univerzitet Travnik je dobitnik jednog od najznačajnijih priznanja kvaliteta i izvrsnosti u svijetu nauke i biznisa –„Dijamantno oko za kvalitet i izvrsnost“ u 2015.g., a nagradu je predsjednik (CEO) Otherways-a, gosp. Charbel S. Talbet uručiorektoru IUT-a, Akademiku, Prof. dr. Ibrahimu Jusufraniću tokom prigodne ceremonije koja je održana u The Rome Cavalieri Hotel – A Waldorf Astoria Collection u Rimu,  u ponedjeljak, 25.7.2016.g.

Sam proces glasanja Komiteta za dodjelu priznanja, zasnovan na zadovoljenju ISO 9001-14001-22000 TQM i TQCS (Ukupni kvalitet menadžmenta i Ukupni kvalitet zadovoljenja standarda korisnika usluga), za prestižno priznanje nije samo obuhvatio neposredne akademske i poslovne članove odabrane Komisije iz Evrope, već je Otherways prikupio informacije konsultirajući medije (štampu, radio, televiziju), konsultatnske kompanije, reklamne agencije, ambasade, trgovinske komore, kao i koordinirajući odgovarajuća istraživanja, uključujući on-line makro anketu na osnovu čega je i dodijeljena navedena nagrada.

Nagrada „Dijamantno oko za kvalitet i izvrsnost“, uz predočeni trofej i odgovarajući certifikat,  je dodijeljena za inovativnost, predanost unapređenju kvaliteta i izvrsnosti implementiranu u procesu prepoznatljivosti unutar komunikacijskih činjenja sveobuhvatne prezentacije aktivnosti Internacionalnog univerziteta Travnik, kako na domaćem, tako i na širem, evropskom, ali i svjetskom tržištu akademske pojavnosti.

p.s. U dodatku vam dostavljamo i prigodne fotografije.

Italija IUT Diamond award 2016 1

Nagrada Italija 2016

Italija IUT Diamond award 2016 3

Italija IUT Diamond award 2016 5

Italija IUT Diamond award 2016 8

PR služba

Internacionalni Univerzitet Travnik

Travnik

Bosna i Hercegovina

http://www.iu-travnik.com/Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime