Imenovan Organizacioni odbor za obilježavanje Dana državnosti BiH i svečano otvaranje Doma kulture u Kaknju

0
63

25.novembarKakanj – Općinski načelnik Nermin Mandra donio je Rješenje o imenovanju Organizacionog odbora za obilježavanje 25. novembra – Dana državnosti BiH i  svečano otvaranje Doma kulture u Kaknju.

Za predsjednicu Odbora imenovana je Alma Odobašić, šef Odsjeka za društvene djelatnosti u Općini Kakanj.

Članovi Odbora su: direktor Javne ustanove za kulturu i obrazovanje Kakanj Izet Fejzović, koordinator za kulturu u Javnoj ustanovi za kulturu i obrazovanje Kakanj Mirza Mušija, šef Odsjeka za boračko-invalidsku zaštitu Općine Kakanj Alisa Bečirhodžić, viši stručni saradnik za informisanje i odnose sa javnošću Evelin Memić, šef Odsjeka za kancelarijsko poslovanje IT administrator Fahrudin Hardauš, te direktor Zavoda za planiranje i izgradnju Zijad Neimarlija.

Za koordinatora je imenovan Enver Kusić, šef Stručne službe za poslove Općinskog načelnika, a za sekretara Odbora imenovana je Nirka Omerović, viši samostalni referent za kulturu, sport, omladinski i nevladin sektor.

Zadatak Organizacionog odbora je da pripremi program obilježavanja Dana državnosti BiH i svečanog otvaranja “Doma kulture”, te da isti predloži Općinskom načelniku na razmatranje i usvajanje, te da provede sve potrebne radnje i aktivnosti u vezi obilježavanja pomenutih događaja.

(kakanj.com)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime