I krv svoju za zastavu bošnjačku moju!

0
47

unnamedObraćam se gospodinu Dodiku (ako ga gospodinom mogu nazvati) povodom hapšenja, pa puštanja Sejfudina Tokića, jer je podigao bosansku zastavu u Banja Luci. Nek zna da Bošnjaci u dijaspori cijene i čuvaju sve svoje vrijednosti, tako i svoju zastavu kao krv svoju i neće dozvoliti da je nipodaštava niko, a pogotovo ne jedna tvorevina RS koja je nastala genocidom. Ta zastava je bošnjačkom krvlju natopljena i pod njenim vihorenjem odbranjena je bošnjačka nacija od četnika.

Zastava s ljiljanima je zastava svih Bošnjaka patriota, ma gde bili. Nose je u srcu i s ponosom razvijaju. Pozivam sve Bošnjake svijeta da u svojim mjestima rašire zastavu sa šest ljiljana, da pokažemo svijetu da je to zastava koja nama pripada i da nam je ne može niko oduzeti, čak ni oni koji su genocid nad nama  jedanaest puta činili. Druge zastave su nama nametnute od drugih naroda i institucija bez naše volje.

Gospodine Dodik, Vaše ponašanje je krajnje neprimjereno i neprihvatljivo. Ne možete vrijeđati televizijske novinare i izvještače i maltretirati ih. Zemlja po kojoj hodate Vi i Vaši istomisljenici je bošnjačka i nikada neće biti drugačije. Po toj zemlji leže kosti Bošnjaka koje ste Vi i Vaša politika poubijali. Znajte, uvijek kad  budete posjećivali Evropu, pred Vašim očima ce se vihoriti zastava sa šest ljiljana!

Pokušaj cijepanja Bosne i Hercegovine na kojoj ste počinili genocid nikad vam neće uspeti, zato se ostavite đavolijeg posla. Svaku kap krvi  dat ćemo za svaki pedalj naše zemlje. Svi smo mi Sejfudin Tokić, TV Face, LJILJAN… U tvorevini RS se vihori stotine četničkih zastava, pa ne hapsite nikoga! I to zastava pod kojima je počinjeno toliko genocida nad Bošnjacima. Zastava sa ljiljanima je simbol odbrane dostojanstva bošnjačkog naroda. Hapsite Bošnjake nastojeći time uplašiti narod, a efekat je, kako se vidi, suprotan.

Koristite priliku što bošnjački političari na vlasti, kao nojevi, spuštaju glavu kada se gazi bošnjačko dostojanstvo i obraz. Ali, narod evo zbija redove. Vlada Srbije redovno diže glas za tvorevinu RS, a neki prodani Bošnjaci dižu glas kad treba rehabilitovati Dražu Mihajlovića, pa mislite da je naš narod slab i obezglavljen i da mu se zato može svakakva nepravda nanositi. Varate se gospodine Dodik. Javno i otvoreno Vam poručujemo ja i moji sunarodnici:

I krv svoju za zastavu bošnjačku moju!

Podpresednik BKZ Luxembourg

Asmir BihoracBosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime