HETA prodaje potraživanja u Vlasenici, Bosanskoj Krupi i Cazinu

0
1

Bosanska Krupa – Svi zainteresovani za ovaj vid investiranja imaju priliku da se u periodu do 18. marta upoznaju sa detaljnom strukturom potraživanja, nekretninama koje su u sklopu potraživanja dostupne, kao i zahtjevima kupoprodajnog procesa.

Kompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je javni poziv za prodaju dva kreditna potraživanja u iznosu većem od tri miliona KM, koja su dostupna u otvorenom procesu prodaje.

Riječ je o potraživanjima čiju strukuturu, između ostalog, čini veći broj aktraktivnih nekretnina u Bosanskoj Krupi, Cazinu i Vlasenici.

Na području Općine Vlasenica dostupan je u cijelosti opremljen motel sa devet soba, restoran, poslovni prostor na prizemlju i servisni na nivou suterena. Na području Unsko-sanskog kantona, na raspolaganju je hotel u Bosanskoj Krupi, supermarket i vozila u Cazinu.

Svi zainteresovani za ovaj vid investiranja imaju priliku da se u periodu do 18. marta upoznaju sa detaljnom strukturom potraživanja, nekretninama koje su u sklopu potraživanja dostupne, kao i zahtjevima kupoprodajnog procesa.

Osoblje kompanije stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja na kontakt broj telefona +387 33 706 034.

Više informacija dostupno na www.heta.ba.

Rok za podnošenje pisma namjere ističe 18. marta 2016. godine

(akta.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime