GRAS podigao cijene kupona za nezaposlene sa 12 na čak 30 KM

0
3
“Obavještavamo korisnike da će, na osnovu Sporazuma o privremenom utvrđivanju stvarne cijene koštanja komunalne usluge javnog linijskog prijevoza putnika na području KS, zaključenog između Vlade KS, KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. Sarajevo i Centotrans-Eurolines d.d. Sarajevo, cijena kupona za nezaposlene osobe će od jula umjesto 12,00 KM iznositi 30,00 KM”, naveli su iz GRAS-a.

Također su poručili korisnicima javnog gradskog prijevoza da je danas počela prodaja pretplatnih karata za juli 2020. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračne drugove penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

“Napominjemo da je period važenja pretplatnih karta za mart za učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere produžen do kraja augusta 2020. godine”, navedeno je.

Prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 1. do 10. jula radit će od 07:00 do 16:30 sati, a od 13. jula do kraja mjeseca od 07:00 do 15:00 sati. Ova prodajna mjesta u subotu, 4. jula, radit će od 08:00 do 13:30 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00 do 15:00 sati, a u subotu, 4. jula, radit će od 08:00 do 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, kod Doma Armije, na Marijin-Dvoru, Željezničkoj stanici, Čengić Vili i Vogošći.

Izvor: klix.ba


Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime