Gama nož ili klasična hiruška intervencija – Iskustvo i znanje ljekara u Istanbulu

3
4

95c485c9ee00f837d6edfad47b3a08d353103439afde2d333fbbe4e735beced0

Sante Plus Hospitals

Beograd – Bez opće anestezije, bez šišanja kose, pacijenti već dan poslije idu kući, na posao u kratkom vremenskom roku

U hotelu Moskva u Beogeradu u toku je edukativni seminar iz oblasti neurohirurgije na temu „Gama nož  ili klasična hiruška intervencija“,  na kojem su se predstavili  SANTE PLUS HASTANESI GROUP iz Istanbula. Skupu je prisustvovao  i   ambasador Republike Turske za Srbiju, njegova ekselencija, Mehmet Kemal Bozaj, obrativši se prisutnima te istakavši koliki je značaj ove tehnologije u hirurgiji, uz zapažanje da je ovakva saradnja između Republike Turske i Srbije veoma dragocjena i iznad svih političkih i drugih interesa te da će unaprediti i ostale sektore.

Predavači na seminaru su istaknuti profesori iz Republike Turske i Republike Srbije  i to:

Prof. Dr Alparsan Mayadagli, radiolog; prim. dr. sci. med. Miljan Mihajlović, neurohirurg; prim. Dr Vesna Mitić, specijalista pedijatrije, subspecijalista kliničke neurofiziologije;  prim. dr. sci. med. Živorad Savić, specijalista radiologije.

Inače, vizija SANTE PLUS GRUPE  je pregled pacijenta u kvalitetnim uvjetima, dok im je cilj  da pruže savremeni  medicinski tretman uz etičke norme, pritom vodeći računa i o ekonomskom stanju pacijenata.  Princip ove itsknute grupe je „Da liječiš uz pažnju jer je svaki detalj zlato“, a svoje savremene zdrastvene usluge, koje su u skladu sa svim evropskim standardima, i uz pomoć savremene tehnologije,  nude  u Turskoj i na Balkanu.

SPONZORISANA VIJEST

684aeb8a4e4f5c065477ce0e16f4d33b178bb5c4e76213ccecfbe3bf6e1423a2

 Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

3 KOMENTARI

  • Ne, nego prenose svoja bogata iskustva koja su stekli na turskim glavama. A tek kad se budu u prilici da porade na Erdoganovom mozgu i mozgovima sadašnjeg turskog rukovodstva, niko im u neurohirurgiji neće biti ravan.

   0

   0
 1. Posebno mi je drago što su turski neurohirurzi usavršili intervencije gama nožem. Tako će na Erdoganu moći da odrade određene zahvate mozga, a da za to predsednik ne odlazi u inostranstvo.

  0

  0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime