5. Novembar 2015

maxresdefault

BiH – Postalo je očigledno da Fatmir Alispahić ima direktno umiješane prste u radu jedne od najaktivnijih facebook stranica koje promoviraju bošnjački nacionalni identitet. Naročito onog trenutka kada je web stranica dobila novi naziv “defter.bosnjaci.agency” koja asocira na “Defter hefte” koji vodi Fatmir Alispahić na MTV Igman.

Facebook stranica ima preko 140 000 Bošnjaka, dok stranica iste bilježi 275. mjesto prema posjećenosti u BiH.

Nije reisulema emeritus dr. Mustafa Cerić prva osoba koja se našla na metu nemilosrdnog obračunavanja Fatmira Alispahića. Ranije je to bio slučaj i sa sandžačkim muftijom Muamerom Zukorlićem i sa vremena na vrijeme i sa Bakirom Izetbegovićem, sve zavisno od smjerova Fatmirovih vjetrova.

Naročito je paradoksalno kada je prije mjesec dana stranica medijski razapinjala Muftiju Zukorlića za navodnu saradnju sa vlastima Aleksandra Vučića i Rasima Ljajića, dok je istovremeno ustupila medijski prostor grupacijama iz sandžačke dijaspore koje su direktno vezane za režim Rasima Ljajića kroz tzv. “Bošnjačko nacionalno vijeće dijaspore.”

Indikativno je da nije sličnom linijom proradila neka UDB-ovska linija prema Fatmiru Alispahiću, jer pored tolikih dušmana i izdajnika bošnjačkih interesa koje Bosna ima, on se usudio da ratuje protiv reisuleme emeritusa dr. Cerića i muftije Zukorlića.

Pljuvanje i “uzdizanje” Fatmira Alispahića u posljednjih 24h

Na desetine tekstova je Fatmir objavio protiv dr. Cerića

235235235

234234

Fatmir je objavio da ga je navodno Hako Duljević uvrijedio na Facebooku, iako ga gospodin Duljević ni u jednom trenutku nije spomenuo imenom

235235

Zatim je krenula serija starih hvalospjeva na račun samog sebe

747457 6786788

Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR