EYOF 2019 potpisao sporazum sa kompanijom Gebrüder Weiss

0
6

EYOF 2019 danas je potpisao sporazum sa kompanijom Gebrüder Weiss. Sporazum o saradnji potpisali su direktor kompanije za BiH Almir Jonuz i direktor EYOF 2019 d.o.o. Senahid Godinjak.

Saradnja sa EYOF 2019 ogledat će se u pomoći u transportu i logistici što je ujedno i glavna djelatnost ove kompanije.

“Želim da se zahvalim kompaniji Gebrüder Weiss koja je prepoznala projekat EYOF 2019 kao jedan od projekata u kojima želi dati svoj doprinos u razvoju sporta u BiH, ali prije svega u razvoju podrške mladim ljudima na jednom putu sazrijevanja i postizanja vrhunca njihove karijere. Značajan doprinos nam je dala u kontekstu logističke podrške, a posebno u trenucima kada je logistička operacija jedna od najznačajnijih na EYOF-u 2019”, rekao je Godinjak.

Almir Jonuz direktor kompanije za BiH istakao je veliko zadovoljstvo zbog podrške projektu EYOF 2019 u ime kompanije, ali i u ime kompletnog koncerna.

“Reinkarnacija sporta iz 1984. nam je dala krila i na taj način smo željeli da učestvujemo sa logističkom podrškom, što i najbolje radimo. Moram reći da država Austrija, kao izrazito skijaška zemlja, ali i firma Gebrüder Weiss je sa velikim zadovoljstvom prihvatila podršku ovom projektu”, izjavio je Jonuz.

Kompanija nastavlja da podržava sportske događaje. Kompanija Gebrüder Weiss ima historiju staru već više od 500 godina. Počevši od naših domaćih tržišta, u regionu od Alpa do Dunava te u istočnoj Evropi, danas su specijalizovani za sve vrste prevoza s jednog kontinenta na drugi, bilo da se radi o kopnenom, vazdušnom ili pomorskom saobraćaju.

S više od 7.000 zaposlenika, 150 vlastite Gebrüder Weiss se ubraja među vodeće evropske transportno-logističke kompanije u Evropi.

(klix.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime