Elvedin Dulić – Kickboxing centar “Bihać, najbolji sportista USK-a u 2015. godini

0
6

DSC05021_680_452_70_s_c1-640x425

Bihać – Večeras je u Bosanskom Petrovcu održana svečanost povodom izbora najboljeg spostiste Unsko-sanskom kantonu za proteklu 2015. godinu.

Na sportskom planu su je karakterizirali usponi i padovi u takmičarskom sportu, ali, pamtit ćemo, ipak, vrhunske rezultate, postignute, prije svega, u borilačkim vještinama, biciklizmu, odbojci, nogometu, rukometu, auto moto sportu, stolnom tenisu, sportskom plesu. Poput ostalih, i Unsko-sanski kanton promovira sport od školskog do vrhunskog, bez obzira na godine starosti, pol, nacionalnost, vjeroispovijest, politička uvjerenja, porijeklo, isključujući diskriminaciju po bilo kom osnovu, posvećujući pažnju građanima sa tjelesnim oštećenjima, a naročito sportu u školama.

Sportski savez USK je osnovan u decembru 1995. godine, a, uz osam općinskih sportskih saveza, čine ga i granski-strukovni Savezi u trinest sportova, Savez za sport i rekreaciju RVI i invalidnih lica USK-a, Društvo pedagoga tjelesnog odgoja USK-a i Univerzitetsko sportsko društvo Univerziteta u Bihaću. U više od tridesetšest sportskih grana i više od 300 takmičarskih ekipa, sportom se na području Unsko-sanskog kantona aktivno bavi više od 10 hiljada sportista. Osnovni je cilj predstavljati se na pozitivan način, pritom uvijek naglašavati opću vrijednost sporta, ali i vrijednost kulturne baštine, tradicije i drugih posebnosti našeg Kantona. Vizija i misija Sportskog saveza, utkana i u Strategiju razvoja sporta u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, jeste, uz ostalo, da sport treba pobuditi u građanima zajedništvo življenja i omogućiti da što veći broj uživa u zadovoljstvu bavljenja sportom i samim tim, obogati način svog života.

Prije početka dodjele nagrada najboljima u protekloj godini, prisutnima se obradio predsjednik Sportskog saveza Unsko-sanskog kantona Emir Datović, a potom i domaćin ovogodišnje svečanosti Zlatko Hujić, načelnik općine Bosanski Petrovac, te premijer vlade Unsko-sanskog kantona m. Izudun Saračević.

U kulturno-zabavnom programu svečanosti nastupili su Školski hor JU OŠ „Ahmet Hromadžić“ Bosanski Petrovac i Sara Midžić, članica kluba Sportsko plesni centar „VIRUS“ Bihać, Medina Ganibegović „Rijeka bez imena“

Uslijedile su dodjele proznanja i proglašenja najboljih, a hornološki u nastavku možete vidjeti sve dobitnike.

Posebna priznanja:
za ostvarene sportske rezultate u školskom sportu:

Najuspješniji sportista-učenik u školskom sportu za Osnovne škole: OMER HADŽIĆ – JU “Prva osnovna škola” Bosanska Krupa, za osvojeno 1.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini 300 m i 3.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u malom nogometu.
Najuspješnija sportiskinja-učenica u školskom sportu za Osnovne škole:AJLA RAMIĆ – JU OŠ “Prekounje” Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini 300 m i 2.mjesto u disciplini štafeta 4X100 m.
Najuspješniji sportista-učenik u školskom sportu za Srednje škole: EMIR ORGIĆ – JU “Mješovita srednja škola” Bosanski Petrovac, za osvojeno 1.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini 100 m i 3.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u odbojci.
IZEDIN ŠAHINOVIĆ – JU MSŠ „Bužim“ Bužim, za osvojeno 2.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini skok u dalj, 2.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u malom nogometu i 2.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u odbojci.
Najuspješnija sportiskinja-učenica u školskom sportu za Srednje škole:MILICA LATINOVIĆ – JU “Mješovita srednja škola” Bosanski Petrovac, za osvojeno 1.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini bacanje kugle i 2.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u košarci.
ERMINA MURIĆ – JU „II srednja škola“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Kantonalnom školskom takmičenju u atletici u disciplini 400 m i 2.mjesto u disciplini štafeta 4X100 m.

Posebna priznanja:
za sportiste koji su prvaci Bosne i Hercegovine u svojim kategorijama (pojedinačna konkurencija), sportisti koji su nastupili za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u loptačkim sportovima (kadeti, juniori i seniori).

1 grupa:

Adema Dervišević – članica Judo kluba „Una“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji juniori -52 kg.
Hasan Ljubijankić – član Auto Moto Klub „Cazin“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prevenstvu grupa N klasa 3 1601 – 2000ccm.
Derviša Mušeljić – članica Ženskog nogometnog kluba „Željezničar 2011“ Bosanska Krupa, reprezentativka BiH U-19.
Džan Hadžijusufović – član Judo kluba „Una“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji mlađi kadeti +60 kg.
Ajla Salkić – članica Stonoteniski klub „Stens 73“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu za juniore.
Semir Midžić – član Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u kategoriji dječaci 2002 borbe -45 kg.
Ema Nadarević – članica „Saniteks-Regeneracija“ Velika Kladuša, , za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u kategoriji djevojčice 2002 borbe -42 kg.
Ajdin Ćehić – član Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u kategoriji kadeti borbe +70 kg.
Zinedin Račić – član Sportskog plesnog kluba „Enigma“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u standardnim plesovima – parovi.
Šejla Orašćanin – član Klub borilačkih sportova „Zino“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini kick light -60 kg- juniori.
2.grupa:

Salih Ljubijankić – član Auto moto klub „Extra Sport“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prevenstvu grupa E1 klasa 15 1401 – 1600ccm.
Ervin Galić – član Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u kategoriji U 21 borbe -67 kg.
Ibrahim Topić – član Aero kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u vazduhoplovnom sportskom jedriličarstvu.
Sead Salkić – član Biciklističkog kluba „Cazin“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u vožnji na hronometar – kategorija veterana.
Mujo Šušnjar – član Klub borilačkih sportova „Favorit BH“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini low kick -71 kg- seniori.
Neira Velagić – članica Ženskog nogometnog kluba „Željezničar 2011“ Bosanska Krupa, reprezentativka BiH U-19.
Hamza Džinović – član Klub borilačkih sportova „Tigar Bosna“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact -32 kg- kadeti.
Ramiz Hošić – član Klub borilačkih sportova „Zino“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact +89 kg- junior.
Muhamed Džinović – član Klub borilačkih sportova „Tigar Bosna“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact -42 kg- kadeti.
3.grupa

Aljoša Ramić – član Klub borilačkih sportova „Zino“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini point fighting +32 kg- kadeti.
Ibrahim Nadarević – član Klub borilačkih sportova „Tigar Bosna“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact -47 kg- kadeti
Elvira Aličić – članica Ženskog nogometnog kluba „Željezničar 2011“ Bosanska Krupa, reprezentativka BiH U-17.
Šeherzad Zulić – član Klub borilačkih sportova „Ljutoč“ Orašac-Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini point fighting -74 kg- seniori.
Adis Šušnjar – član Kick boxing centra „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini point fighting -47 kg- kadeti.
Ilda Ljubijankić – članica Sportskog plesnog kluba „Enigma“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u standardnim plesovima – parovi.
Arnel Zuberi – član Kick boxing centra „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact -37 kg- kadeti.
Adis Halilović – član Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u kategoriji kadeti borbe -57 kg.
Ismail Hamulić – član Klub borilačkih sportova „Tigar Bosna“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u disciplini light contact -57 kg- kadeti i disciplini point fighting -57 kg.
Priznanja Sportskog saveza USK-a

1.grupa:

Meliha Džafić – članica Univerzitetsko odbojkaškog kluba „Bihać“ Bihać – univerzalna sportašica, pored odbojke nastupa i za Ženski nogometni klub „Željezničar 2011“ Bos. Krupa . Sa UOK „Bihać“ osvojila 4.mjesto u Premijer ligi BiH.
Elvedin Šiljdedić – člana Sportskog plesnog centra „Virus“ Bihać“, za osvojeno 2.mjesto na Svjetskom prvenstvu u show dance – IDO.
Džejlan Šabić – član Karate kluba „Feniks“ Bos. Krupa – za osvojeno 3.mjesto na 16 Balkanskom prvenstvu kadete, juniori i U 21 u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji U 21 borbe -67 kg. – zbog obaveza na fakultetu u Sarajevu Džejlan većeras nije sa nama – priznanje će primiti otac Samir.
Ismir Salkić – član Muškog rukometnog kluba „Krajina“ Cazin – najbolji igrač kluba.
Adelisa Dautović – Ženski rukometni klub „Krajina“ Cazin, za osvojeno 2.mjesto na Kadetskom prvenstvu BiH.
Ena Selman – članica Karate klub „Omladinac“ Sanica – Ključ, za osvojeno 1.mjesto na Međunarodnom turniru „Kup Jadran 2015“ Split u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadeti borbe -50 kg.
Azra Memić – članica Karate kluba „Hurije“ Sanski Most, za osvojeno 1.mjesto 8 WKF Training Camp & Karate 1 Svjetski kup „Umag 2015“ u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji U-14 borbe -42 kg.
Haris Ružnić – član Kick boxing kluba „Tigar Bosna“ Cazin, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu BIH u pojedinačnoj konkurenciji u disciplinama light contact -84 kg i -89 kg.
Indira Fazlić – članica Taekwan-do kluba „Dursum Ljutić – Frenky“ Ključ – za osvojeno 1.mjesto na Balkanskom juniorskom prvenstvu – 49 kg.
Iman Begić – članica Karate kluba „Feniks“ Bos. Krupa za osvojeno 3.mjesto 8 WKF Training Camp & Karate 1 Svjetski kup „Umag 2015“ u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji U-14 borbe +47 kg.
Aldin Mahmutović – član Karate kluba „Bihać“ Bihać – za osvojeno 3.mjesto na 16. Balkanskom prvenstvu za kadete, juniori i U 21 u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji juniori ekipno.
Senad Ćatić – prvi trener KBS „Zino“ Bihać, instruktor borilačkih vještina 3 DAN, njegovi takmičari su u 2015.godini osvojili 2 srebrene medalje na Svjetskom kupu u Mađarskoj, 17 zlatnih medalja na Državnom prvenstvu.
Enes Zukanović – profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja, za dugogodišnji predan rad,
Husein Huzeirović – Glavni Svjetski karate sudije za kate WKF.
Edin Jakupović – jedini FIFA nogometni sudac sa Unsko sanskog kantona, u 2015.godini sudio na 2 utakmice Lige Evrope, 2 utakmice Omladinske Lige prvaka, te utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Jasenko Hegić – trener Muškog rukometnog kluba „Krajina“ Cazin, pod njegovim stručnim radom klub se vratio u Premijer ligu BiH.
Stonoteniski klub „Stens 73“ Cazin – članice Premijer lige BiH.
Atletski klub „Krajišnik“ Velika Kladuša za osvojeno 3.mjesto na ekipnom prvenstvu BiH u krosu.
Biciklistički klub „Bihać“ Bihać – za osvojio 1.mjesto u ukupnom plasmanu Premijer liga BIH.
Kadetska ekipa Ženskog rukometnog kluba“ Krajina“ Cazin – za osvojeno 2.mjesto na Državnom prvenstvu.
Posthumna priznanja:
Posthumna priznanja, sportskim radnicima koji su nas nažalost napustili u 2015.godini, a ostavili su neizbrisiv trag u sportu Unsko sanskog kantona.

BRANISLAV VERŠIĆ – legenda atletskog sporta grada Bihaća i Unsko sanskog kantona. Bio je prepoznatljiv po svojoj skromnošću i upornošću u trčanju. Trčanjem se aktivno bavio od 1978. godine, a svoju prvu službenu trku istrčao je 18. oktobra 1981. u dužini 24,5 kilometara na Plitvičkim jezerima. U trenucima kad je bolest narušavala zdravstveno stanje, nije odustajao od treninga.

MIRSAD ALIJAGIĆ – MIRO – sedmerostruki prvak BiH u pojedinačnoj konkurenciji, deset puta kje bio prvak BiH u ekipnoj konkurenciji u stolnom tenisu u kategoriji sa gornjom amputacijom, dobitnik je najvećeg ratnog priznanja “Zlatni ljiljan”, dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada na Državnom nivou u kategoriji za osobe sa invaliditetom.

Specijalne nagrade:
ERMIN LIPOVIĆ – član Kluba extremnih sportova „Limit“ Bihać, u januaru mjesecu 2015.godine Bosansko hercegovački alipinisti Tomislav Cvitanušić, Ismir Jusko Švabo i Ermin Lipović osvojili su najviši vrh Južne Amerike, Aconcaguu na Andima. Nakon 10 sati uspona po teškom terenu, uz loše vremenske prilike, temperature i do -22 stepena Celzijusova, snažne udare vjetra i snježnu mećavu, bh. alpinisti ispunili su svoj cilj i postavili bh. zastavu na skoro 7.000 metara nadmorske visine.

PRIZNANJE SPORTSKOG SAVEZA USK-a za doprinos i razvoj sporta Unsko sanskog kantona
IZUDIN SARAČEVIĆ – Premijer Unsko sanskog kantona,

ADIS MUHAREMOVIĆ – Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a,

ZIKRIJA DURAKOVIĆ – Ministar finansija USK-a.

Dobitnici priznanja Saveza za sport i rekreaciju RVI i invalidnih lica USK-a:

Posebno nadareni sportista: MIRZET DOLIĆ – član SSRI općine Cazin.
Posebno priznanje: KSO„Bužim“ Bužim – članovi Prve lige F. BiH za 10.godina postojanja kluba ,
Najuspješniji sportski radnik: SEMIR ODOBAŠIĆ – SSRI općina Bužim,
Najuspješniji trener: SENAD BENDER – SSRI općine Ključ,
Najuspješnija ekipa u ženskoj konkurenciji: PIKADO SEKCIJA SSRI OPĆINE KLJUČ za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu i 1.mjesto Kupu BiH.
Najuspješnija ekipa u muškoj konkurenciji: PIKADO SEKCIJA SSRI OPĆINE BUŽIM za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu.
Sportski savez Unsko sanskog kantona je za najuspješnije sportiste za osobe sa invaliditetom predvidio bon u sportskoj opremi u visini od 200,00 KM.

Najuspješniji sportista u ženskoj konkurenciji:
VAHIDA BEŠLAGIĆ članica SSRI općine Ključ, za osvojeno 1.mjesto na Državnom prvenstvu u pikadu, 2.mjestu na Kupu BiH u pikadu u pojedinačnoj konkurenciji.

Najuspješniji sportista u muškoj konkurenciji:
RASIM TOPALOVIĆ član SSRI općine Bužim, za osvojeno 2.mjesto na Državnom prvenstvu u pikadu, 1.mjestu na Kupu BiH u pikadu u pojedinačnoj konkurenciji.
Najuspješniji sportski radnici USK-a za 2015.godine

EDVIN BEGANOVIĆ – u 2015.godini predsjednik MRK „Krajina“ Cazin, svojim radom, zalaganjem i uloženim vlastitim sredstvima, jedan od najzaslužniji za povratak kluba u Premijer ligu BiH. Danas član Izvršnog odbora Rukometnog saveza BIH .

ANEL DELIĆ – predsjednik i trener Biciklističkog kluba „Bihać“ Bihać sa kojim je osvojio 1.mjesto u ukupnom plasmanu Premijer liga BIH za 2015.godinu u drumskoj vožnji. Selektor drumske reprezentacije BIH.

Najuspješniji trener 2015.godine

NOMINIRANI SU:

1. Jasenko Hegić – Muški rukometni klub „Krajina“ Cazin

2. Veldin Halilović – Kick boxing centar „Bihać“ Bihać

3. Lejlad Šarić – Ženski nogometni klub „Željezničar 2011“ Bos. Krupa

Najuspješniji trener: VELDIN HALILOVIĆ , od 2010.godine prvi trener Kick boxing centra „Bihać“ Bihaća. Njegovi takmičari su u 2015.godini osvojili: 2.mjesto na WAKO Svjetskom kupu, 7 zlatnih medalja sa WAKO Internacijonalnih kupova, 4 zlatne medalje na Državnom prvenstvu. Nosilac crnog pojasa 3. Dan.

Najuspješnija sportska ekipa u ženskoj konkurenciji:

NOMINIRANI SU:

Ženski odbojkaški klub “Ključ” Ključ,
Ženski nogometni klub “Željezničar 2011” Bos. Krupa
Univerzitetski odbojkaški klub “Bihać” Bihać
Kadetska ekipa Ženskog rukometnog kluba “Krajina” Cazin
Najuspješnija sportska ekipa u ženskoj konkurenciji :

UNIVERZITETSKI ODBOJKAŠKI KLUB „BIHAĆ“ BIHAĆ– 4. mjesto u Premijer ligi BiH u sezoni 2014/15,

Najuspješnija sportska ekipa u muškoj konkurenciji:

NOMINIRANI SU:

1. Nogometni klub “Omladinac” Sanic – Ključ,

2. Atletski klub “Krajišnik” Velika Kladuša,

3.Muški rukometni klub “Krajina” Cazin,

4.Karate klub “Feniks” Bos. Krupa

5. Biciklistički klub “Bihać” Bihać

Najuspješnija sportska ekipa u muškoj konkurenciji:

MUŠKI RUKOMETNI KLUB “KRAJINA“ CAZIN – za osvojeno 1.mjesto u Prvoj ligi – grupa Sjever i plasman u Premijer ligu BiH.

Sportski savez Unsko sanskog kantona je za najuspješnijeg kadeta, juniore i seniore predvidio bon u sportskoj opremi u visini od 200,00 KM, a za najuspješnijeg sportistu USK-a bon u sportskoj opremi u iznosu od 300,00 KM.

Najuspješnija kadetkinja:

NOMINIRANI SU:

1. Emina Čehajić – Klub ekstremnih sportova „Limit“ Bihać

2. Sara Mahmutović – Karate klub „Krajina-Shotokan-Cazin“ Cazin

3. Iman Begić – Karate klub „Feniks“ Bosanska Krupa

4. Azra Memić – Karate klub „Hurije“ Sanski Most

Najuspješniji kadetkinja:

SARA MAHMUTOVIĆ, članica Karate kluba „Krajina-Shotokan-Cazin“ Cazin“, za osvojeno 3.mjesto na 13. Balkanskom prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadeti borbe -42 kg .

Najuspješnija kadeti:

NOMINIRANI SU:

1. Arnel Zuberi – Kick boxing centar “Bihać” Bihać

2. Adis Halilović – Karate klub “Bihać” Bihać

3. Ismail Hamulić – Klub borilačkih sportova “Tigar – Bosna” Cazin

4. Benjamin Harbaš – Karate klub “Bihać” Bihać

Najuspješniji kadet:

BENJAMIN HARBAŠ

član Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na međunarodnom turniru 24. Grand Prix Croatia u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadeti borbe -45 kg .

Najuspješnija juniorka:

NOMINIRANI SU:

1. Indira Fazlić – Taekwan-do klub “Dursum Ljutić – Frenky” Ključ

2. Ilda Ljubijankić – Sportski plesni klub “Enigma” Cazin

3. Ajla Mahmutović – Karate klub “Bihać” Bihać

Najuspješnija juniorka:

AJLA MAHMUTOVIĆ , članica Karate kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto na 42. Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i U 21 u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji juniori borbe -53 kg .

Najuspješniji junior:

NOMINIRANI SU:

1. Aidin Musić – Taekwan-do klub “Galaja” Sanski Most

2. Adnan Kapetanović – Košarkaški klub “Ključ” Ključ

3. Zinedin Račić – Sportski plesni klub “Enigma” Cazin

4. Muhamed Liha – Biciklistički klub “Bihać” Bihać

Najuspješniji junior:

MUHAMED LIHA član Biciklističkog kluba „Bihać“ Bihać, za osvojeno 1.mjesto u ukupnom plasmanu Premijer liga BiH.

Najuspješniji sportista u ženskoj konkurenciji:

NOMINIRANI SU:

1. Ermana Malovčić – Taekwan-do klub “Dursum Ljutić – Frenky” Ključ

2. Sara Rizvić – Sportski plesni centar “Virus” Bihać

4. Ajla Salkić – Stonoteniski klub “Stens 73” Cazin

Najuspješniji sportista u ženskoj konkurenciji:

SARA RIZVIĆ, članica Sportskog plesnog centra „Virus“ Bihać, za osvojeno 3.mjesto na Svjetskom prvenstvu u show dance – IDO.

Najuspješniji sportista u muškoj konkurenciji:

NOMINIRANI SU:

1. Haris Ružnić – Klub borilačkih sportova “Tigar – Bosna” Cazin

2. Elvedin Dulić – Kick boxing centar “Bihać” Bihać

3. Izrad Hotić – Body building klub “Fikret Hodžić” Sanski Most

4. Senad Hadžić – Nogometni klub “Omladinac” Sanica – Ključ

Najuspješniji sportista u muškoj konkurenciji:

ELVEDIN DULIĆ, član Kick boxing centar “Bihać“ Bihać, za osvojeno 2.mjesto na WAKO Svjetskom kupu – Inzbruk R. Austrija u pojedinačnoj konkurenciji seniori kick light – 74 kg.

Najuspješniji sportista USK-a:

ELVEDIN DULIĆ, član Kick boxing centar “Bihać“ Bihać, za osvojeno 2.mjesto na WAKO Svjetskom kupu – Inzbruk R. Austrija u pojedinačnoj konkurenciji seniori kick light – 74 kg.

(buzimpress.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime