Donacija branda Moj San Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubjankić” Bihać

0
3

Bihać – Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., brand Moj San, nastavlja sa aktivnostima donacija madraca za bolnice i kiničke centre u BiH.

Moj San, je do sada, pokazao visok senzibilitet sto se tiče društveno odgovornog djelovanja a i vođeni činjenicom da je Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubjankić” Bihać bila izložena stravičnom požaru, veliko zadovoljstvo je biti u prilici doprinosom ovog tipa uticati na bržu rekonstrukciju ovog objekta, ističu u menadžmentu ove kompanije.

Madraci će biti korišteni na hirurškom odjelu koji se nalazi u fazi rekonstrukcije i koji će ubrzo biti u funkciji na što nestrpljivo čeka veliki broj pacijenata.

Ovakvi primjeri uključivanja u akciju prikupljanja pomoći za saniranje izgorenog dijela bolnice mogu se smatrati i pozivom za uključivanje ostalih kompanija koje su voljne pomoći ovoj instituciji od vitalnog interesa za cijeli Unsko-sanski kanton.

Nakon UKC Tuzla, KB “Dr. safet Mujić Mostar”, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te KB Zenica, ovo je peta donacija ove domaće kompanije bolnicama u BiH.

(6yka.com)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime