Centar za obrazovanje “Vitaplus” Cazin: Lider na tržištu obrazovanja, prekvalifikacije i praktične obuke

0
2

cnc

Cazin – Centar za obrazovanje “Vitaplus” Cazin iz dana u dan pokazuje svoju poziciju lidera na tržištu obrazovanja, prekvalifikacije i praktične obuke u mnogim segmentima.

Posljednja aktivnost u razvoju ove ustanove, a u pogledu što kvalitetnijeg osposobljavanja polaznika bilo kojeg smjera je obuka uposlenika Fiko Commerc SF na CNC mašinama za obradu metala.

Naime, firma Fiko Commerc SF u cilju da svoju proizvodnju unaprijedi savremenijim tehnologijama je modernizovala svoja postrojenja, a postojeće radinike je bilo potrebno osposobiti za upravljanje novim mašinama. Centar za obrazovanje “Vitaplus” Cazin je angažovao stručnjake u ovom domenu, profesore, koji su radnike pripremili i osposobili za rad na najsavremenijoj opremi.

Prema riječima menadžmenta Centra za obrazovanje “Vitaplus” Cazin, u narednom periodu će biti niz sličnih osposobljavanja radnika u firmama koje će modernizovati svoje proizvodne sektore, kako u teorijskom smislu, tako i u onom mnogo značajnijem, praktičnom.

Ovo je još jedan korak u nizu koji pokazuju nivo i kvalitet rada Centra za obrazovanje “Vitaplus” Cazin, koji pored teorijskog znanja koje polaznici stiču u ovoj obrazovnoj ustanovi, to znanje imaju priliku primijeniti i u praksi prije nego što sa svojim znanjem iziđu na tržište rada.

Zainteresirani za stručno osposobljavanje i usavršavanje bilo kojeg zanimanja više informacija mogu potražiti na službenoj stranici Centra za obrazovanje “Vitaplus”


(centarzaobrazovanje.eu./usn.ba)

 Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime