Borcu i Veležu ponovo prijeti suspenzija

0
3

Borcu i Veležu ponovo prijeti suspenzija

Banja Luka – Banjalučki Borac i mostarski Velež definitivno pamte mnogo ljepše dane u svojoj bogatoj historiji.

Ova dva kluba spala su na niske grane i čini se da svakim danom stižu sve lošije vijesti za njih. Ovom dvojcu ponovo prijeti suspenzija…

“Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj 12.04.2016. godine u Sarajevu, rješavajući zahtjev igrača FK Borac Banja Luka Miloša Žeravice vezano za finansijska potraživanja, pa se na osnovu člana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim putem traži očitovanje: – Od FK Borac Banja Luka, a odnosi se na zahtjev finansijsko potraţivanje igrača Miloša Žeravice (U prilogu odluke i vansudsko poravnanje duga). Imenovani klub je dužan dostaviti dokaz o izvršenoj uplati i očitovanje do utorka 19.04.2016. godine u NS/FS BiH, (Odjel za takmičenje). U suprotnom klubu će se izreći zabrana odigravanja prvenstvenih i kup utakmica.

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 12.04.2016. godine u Sarajevu, rješavajući zahtjeve igrača: Miloša Reljića, Anesa Haurdića i Dejana Jankovića, vezano za finansijska potraživanja, pa se na osnovu ćlana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim putem traži očitovanje: – Od FK Velež Mostar, a odnosi se na finansijska potraţivanja za igrače: Miloša Reljića, Anesa Haurdića i Dejana Jankovića (U prilogu odluke i vansudsko poravnanje duga). Imenovani klub je dužan dostaviti dokaze o izvršenim uplatama i očitovanje do utorka 19.04.2016. godine u NS/FS BiH, (Odjel za takmičenje).

U suprotnom klubu će se izreći zabrana odigravanja prvenstvenih i kup utakmica.”

(sportsport.ba)

 Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime