BEC vrši upis polaznika engleskog jezika u Gradačcu

0
457

plakat

Gradačac – Business Education Centar organizuje upis novih polaznika na kurs engleskog jezika za A1 nivo u Gradačcu.

Na ovom nivou polaznici će steći osnovno znanje. Razviti će sampouzdanje u pričanju stranog jezika. proširit se broj situacija u kojima mogu da razgovaraju na engleskom jeziku (posao, kuća, kupovina, aerodrom, hotel, slobodno vrijeme…). Uspješnim završetkom ovog nivoa bit će u stanju da koriste i razumiju svakodnevne izraze i proste fraze u cilju zadovoljavanja konkretnih potreba; moći će predstaviti sebe i druge, postavljati pitanja i davati odgovore o ličnim pojedinostima tipa gdje žive, o ljudima koje poznaju i stvarima koje posjeduju. Moći će da se sporazumjevaju na jednostavnom nivou u svakodnevnim životnim situacijama.

Kurs traje ukupno 4 mjeseca, 2 puta sedmično po 2 školska časa. Polaznicima se dodjeljuje certifikat izdat uz saglasnost Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK. U cijenu kursa je uračunat certifikat. Cijena kursa za A1 nivo iznosi  280 KM (plaćanje se vrši na rate 4 mjeseca po 70 KM).

„NEW CUTTING EDGE“ je najpopularniji program za učenje engleskog jezika u Evropi. Ovaj program je u skladu sa CEFR (zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike). Program omogućava razvoj svih jezičkih vještina: govor, čitanje, slušanje i pisanje. Kurs općeg engleskog jezika je dinamičan, interaktivnan i tematski zanimljiv, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što prije. Gramatika engleskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljene metode koje su lake i razumljive. Na ovom kursu koriste se različiti audio i video materijali koji su siguran put do uspješnog i brzog napretka. Po završetku kursa polaznici će moći bez problema da komuniciraju na engleskom jeziku u bilo kojoj životnoj situaciji.

(bec.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime