BDZ Sandzaka usvojio strategiju daljeg rada

0
0

350_BDZSandžakaSandžak – 26. 8. 2014. godine održana je sjednica Predsjedništva BDZ Sandžaka na kojoj su usvojene strategija daljeg rada, rekonstrukcije i razvoja stranačke infrastrukture na svim nivoima organiziranja.
Predsjedništvo je zauzelo stav da će BDZ Sandžaka još snažnije nastaviti odgovornu političku borbu na putu ostvarivanja svi prava Bošnjaka i drugih građana Srbije, poboljšanja ukupnog standarda građana,
obezbjeđivanja boljeg kvaliteta života, stvaranja ambijenta u kome će mladi moći da vide perspektivu i budućnost u Sandžaku i Srbiji, te bespoštednog angažiranja na putu sprječavanja političkog i svakog drugog kriminala, mita, korupcije, partizacije i drugih pošasti nezdrave i neodogovrne političke ponude u Sandžaku i Srbiji, što je preduvjet bilo kakvog prosperiteta našega društva.

Predsjedništvo je donijelo odluka da se za portparola stranke imenuje prof. Edin Đerlek koji će u narednom periodu biti lice zaduženo za kontak sa medijima ispred Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, javlja Informativna služba BDZ Sandžaka, koji su još naglasili u buduće za sve informacije koje žele dobiti od BDZ Sandžaka, da se kontaktiraju portparola stranke prof. Edina Đerleka na broj telefona: 00381631210185, odnosno na broj Centrale partije koji imate na wb stranici.

(bosnjaci.net)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime