“Alu Kal” doo Živinice – Uljepšali grad dobrim poslovnim rezultatima ali i novom fasadom sjedišta kompanije

0
164

2 Alu Kal

Živinice – Firma DOO „Alu – Kal“ Živinice postiže sve bolje poslovne rezultate u svojoj djelatnosti, proizvodnji aluminijske i PVC stolarije, pločastog i tapaciranog namještaja, te prometovanje raznom galanterijom, posuđem i kućanskim aparatima.

Pošto će uskoro posljednji-dvanaesti mjesec, decembar, mnogi razmišljaju šta kome pokloniti za Novu godinu. U firmi „Alu-Kal“ su to već učinili i gradu su poklonili novu fasadu svog reprezentativnog proizvodno-prodajnog objekata u blizini Prve osnovne škole.

5 Alu Kal

Član menadžmenta firme mr.Mirsada Tulumović – Kalajac o tome kaže: – „Želja nam je bila da grad učinimo ljepšim i prepoznatljivijim i da damo svoj doprinos, te smo naš proizvodno-prodajni objekat dekorisali s novim bojama, prepoznatljivim u evropskim metropolama, kakvih kod nas još nema! Ovim potezom smo pokušali učiniti nešto posebno za naše kupce, da se osjećaju ugodno i prijatno u našem ambijentu i prodajnim salonima. „Alu-Kal“ prati trendove u svijetu i do nove fasade smo došli u saradnji sa austrijskom firmom „BOJO rad S T O“.

4 Alu Kal

Prve reakcije sugrađana i poslovnih partnera su pozitivne, što je znakl da se „Alu-Kal“ s novim dekorom već ističe i da je to dobra poruka ostalim subjektima u gradu da nas slijede, tim prije što ima niz zgrada i poslovnih objekata na kojima nisu obnavljane fasade od izgradnje prije više decenija. Niko drugi nam neće uljepšati grad, ako to mi sami nećemo”, rekla je mr. Mirsada Tulumović-Kalajac.

3 Alu Kal

Pozitivni poslovni rezultati firme „Alu-Kal“ u tekućoj godini, koja broji preko 50 zaposlenih radnika, dobar je znak da će i naredne godine uspjesi biti u porastu, a to se može zaključiti i na prvi pogled – ka sjedištu ove uzorne firme!

6 Alu Kal

– „Nastojimo u svim proizvodnim segmentima i djelatnosti firme biti vodeći i u tome uspijevamo. Domaćinskim poslovanjem postižemo pozitivne rezultate i to je za sve nas obaveza da i u narednoj, 2016.godine damo još veći doprinos u postizanju značajnijih rezultata. Naši proizvodi imaju perspektivu i namještaj koji proizvodimo može se nabaviti u preko 50 salona širom BiH, narudžbi je sve više, što nas raduje, jer je to znak da je kvalitet proizvoda vrhunski”, rekao nam je direktor dipl.inž. Bajro Kalajac.

/Š.G./

(bhglas.ba)Bosna PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime